Joan Masdéu i Pau Ruiz, els convidats de les nits musicals a Cal Magre d'aquest cap de setmana

El cantautor reusenc prendrà l'escenari exterior del restaurant de Callús aquest divendres, i el guitarrista sabadellenc ho farà dissabte

Joan Masdéu actuarà a Cal Magre aquest divendres al vespre
Joan Masdéu actuarà a Cal Magre aquest divendres al vespre | ACN
NacióManresa
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:22h
La terrassa del restaurant Cal Magre de Callús rebrà la visita, aquest divendres i dissabte (26 i 27 de juliol), dels músics Joan Masdéu i Pau Ruiz. Tant l'un com l'altre oferiran un repertori de les seves darreres composicions a partir de les onze de la nit, a l'escenari exterior que el restaurant instal·la cada any quan comença a arribar el bon temps.
 
El primer a pujar-hi serà Masdéu (Reus, 1974), que presentarà Innocents, el seu tercer disc en solitari que va veure la llum l'octubre del 2017 i que ja ha passat per nombroses sales d'arreu del territori. El líder, durant disset anys, de la banda de rock català Whiskyn's va decidir, l'any 2011, impulsar el seu propi projecte musical publicant Casa murada, un disc "d'històries hermètiques, introspectives i fosques". Tres anys després va tornar a la càrrega amb Dissabte, un treball que al·ludia al fet de fer neteja interior i de desprendre's de tot allò sobrer per quedar-se amb l'imprescindible. La darrera incursió discogràfica (de moment) és Innocents, una disc "d'amor a un mateix" en el qual "em poso davant del mirall i intento explicar la consciència de ser i de deixar que les coses passin, sense jutjar-les", explica el cantautor.
 
L'altre convidat del cap de setmana a Cal Magre serà Pau Ruiz (Sabadell, 1970), guitarrista amb una llarga trajectòria en el món del jazz, el soul, el funk i el blues (ha format i forma part de diversos conjunts musicals, entre els quals Zoologic Band, Full House Quartet i Paquito Groove Band) que fa pocs mesos ha publicat Nord, el seu primer disc en solitari en el qual, només amb el so de la seva guitarra, dona a conèixer peces pròpies així com també homenatja grans temes del jazz d'artistes com Wes Montgomery, Kenny Burrell o Pat Metheny.
 
Tant el concert de Masdéu com el de Ruiz seran d'entrada gratuïta i començaran a les onze de la nit.
 

Pau Ruiz donarà a conèixer les cançons del seu primer disc aquest dissabte Foto: Oriol Segon