Podis de Queralt Velasco a Zarauz i Badalona aquest cap de setmana

La nedadora manresa va quedar segona entre les júnior al País Basc, i primera a Catalunya

Queralt Velasco, arribant a Badalona
Queralt Velasco, arribant a Badalona | Arxiu particular
Redacció
23 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:39h
Dissabte a la tarda es va celebrar la 1a. Travesia a Nado Zarautz-Guetaria-Zarautz, Etapa Plus de la V Copa d'Espanya d'Aigües Obertes organitzada per Zarautz Balea IKT i la Real Federación Española de Natación.

Un total de 403 nedadors (120 dones i 283 homes) prenien la sortida amb una temperatura de l'aigua del Mar Cantàbric de 21 graus i amb unes onades d'alçada al voltant d'1 metre on la nedadora manresana Queralt Velasco, del CN Cervera, va finalitzar en segona posició Júnior-1 i 8a absoluta amb un temps total d'1h05'58"36, després de recorre els 5.200 m del traçat establert amb sortida des del Port de Zarautz fins al Port de Guetaria i tornar de nou cap al Port de Zarautz on es trobava l'arribada.

Diumenge va ser el torn de prendre la sortida a la 69a edició de la Travessia Nedant Badalona, prova que pertany al Circuit Català de Travessies d'Estiu de la Federació Catalana de Natació i organitzada pel CN Badalona, on un total de 224 nedadors (61 dones i 163 homes) s'endinsaven amb un recorregut que s'iniciava al Port Esportiu de la ciutat badalonina i finalitzava després dels 2.400 m a la Platja dels Patins a Vela, al peu de les instal·lacions del club badaloní.

La jove nedadora Queralt Velasco finalitzava en 2a. posició absoluta i 1a. Júnior-1 amb un temps de 34'30"68 per darrere de l'absoluta Aida Bertran del CN Granollers i per davant de la també absoluta Maria Casals del CN Barcelona.