La Policia Local de Manresa deté dos homes durant el cap de setmana

Un per crear aldarulls, violència en l'àmbit familiar i intentar agredir un agent i el segon per tenir una ordre de detenció pendent

Redacció
23 de juliol del 2019
Actualitzat a les 8:27h
Agents de la Policia Local de Manresa han detingut dos homes durant aquest cap de setmana. El primer, dissabte a 2/4 de 6 de la matinada, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades de la zona del Passeig informant que un home hauria estat ocasionat aldarulls en un bar, i que al sortir havia donat cops a vehicles estacionats i havia agredit la seva parella quan aquesta intentava calmar-lo.

Arribades diverses patrulles al lloc dels fets, van trobar testimonis que van verificar la informació rebuda per la sala, assenyalant un home que hi havia allà mateix i que, més a més, en intentar ser identificat va voler agredir un dels agents, a qui va donar una empenta, motiu pel qual l'home, manresà i de 44 anys, va ser detingut i investigat pels delictes de violència en l'àmbit familiar i atemptat a agents de l'autoritat.

El segon detingut ho va ser diumenge, a 2/4 d'1 de la matinada, al barri de la Sagrada Família, quan diverses trucades van alertar la sala del 092 de la celebració d'una festa en un domicili particular, amb la música a un volum molt elevat i que no deixava dormir els veïns. Quan les patrulles van adreçar-se al domicili i van identificar el responsable de la festa, un veí de Manresa de 38 anys, el sistema informàtic va marcar-li l'assenyalament d'una ordre judicial de detenció d'un jutjat penal de Barcelona, motiu pel qual va ser detingut.