Exhaurides les places per als tres principals actes de les Festes de Sant Ignasi

La caminada nocturna Montserrat-Manresa, la visita ignasiana i el pelegrinatge musical ja estan plens

Redacció
22 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:22h
Amb motiu de les Festes de Sant Ignasi, la Fundació Turisme i Fires de Manresa organitza una nova edició de la caminada nocturna Montserrat – Manresa, que la nit del 27 de juliol ressegueix la darrera etapa del camí ignasià amb guies especialitzats, la visita a la Manresa ignasiana el diumenge 28 de juliol i una nova activitat anomenada pelegrinatge musical , que es durà a terme el dia 30 de juliol al vespre i que consisteix en realitzar un petit itinerari a quatre espais ignasians, maridant l'experiència espiritual amb la música i la literatura.

En els tres casos, les inscripcions es podien fer des del web www.manresaturisme.cat o bé a l'Oficina de Turisme de Manresa. Les activitats han generat molt interès entre els manresans i, també, visitants d'altres poblacions de Catalunya i, en conseqüència, s'han exhaurit les places limitades disponibles força dia abans de la seva realització. Així, 35 persones tindran l'oportunitat de recórrer el camí de Montserrat a Manresa mentre es pon el sol amb avituallaments especials, una trentena més recorrerà els indrets més significatius de la ruta ignasiana urbana amb les explicacions d'un guia de Manresa Turisme i, finalment, una seixantena de persones prendran part la nova experiència de pelegrinatge que porta la música a Sant Andreu, El Rapte, Sant Marc i la Cova.

Les Festes de Sant Ignasi van començar aquest dissabte 20 de juliol a la tarda, amb una xerrada sobre Ignasi, el soldat a la Sala Gòtica de la Seu a càrrec de l'historiador David Ferré i una demostració de tècniques i d'armes i un taller gratuït de d'esgrima antiga al Parc de la Seu.

Aquestes activitats incloses en el programa de les Festes de Sant Ignasi 2019 són una iniciativa de Fundació Turisme i Fires de Manresa amb col·laboracions específiques en cada activat, com Manresa 2022, Dinàmic Guies, La Seu, la Fundació La Cova o l'Associació de l'Esgrima Antiga de la Catalunya Central.