A presó per robar un mòbil a punta de navalla a la plaça Espanya de Manresa

Els fets van passar la matinada de dissabte

Redacció
22 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:14h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 20 de juliol un home, de 26 anys i veí de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El passat dissabte, pels volts de les tres del matí, els mossos van rebre l'avís per un robatori violent a la zona de la plaça Espanya de Manresa.

Quan els mossos van arribar al lloc la víctima els va explicar que estava caminant pel Passeig Pere III quan un noi li va intentar arrabassar el telèfon mòbil que duia a la mà. La víctima es va resistir però el lladre va treure una navalla i la va intimidar. Finalment, li va sostreure el mòbil i va fugir ràpidament.

Seguidament, la patrulla va fer recerca per la zona i minuts després la víctima els va avisar que acabava de veure l'autor pel carrer Saclosa de Manresa. Ràpidament, els agents van anar el lloc i van aconseguir localitzar i detenir l'autor del robatori.

El detingut va passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa, el qual va decretar el seu ingrés a presó.