El microteatre tornarà durant tres dies a Manresa, del 5 al 7 de setembre

Prop d'una vintena d'artistes de Manresa i el Bages participaran als quatre muntatges que es representaran en diverses funcions en aquesta 3a edició

Presentació de la tercera edició del microteatre
Presentació de la tercera edició del microteatre | MEES
Redacció
22 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:38h
Una vintena de persones de Manresa i del Bages (entre actors, ballarins, dramaturgs, directors i músics), participaran a la 3a edició de Cop d'Ull-Microteatre, que enguany tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de setembre, i per primer cop, a l'interior de l'emblemàtic teatre Conservatori. Entre les 18h i les 22:00h, i cada mitja hora, es podran veure 4 muntatges inèdits en format circuit: ‘Lamarr', ‘5 min', ‘Melodia de l'oblit' i ‘Amb peus de plom'. 

Aquesta serà la tercera vegada que, després de la Festa Major de Manresa, s'organitza el microteatre ‘A cop d'ull', que en les edicions passades va ocupar diversos racons del teatre Kursaal sempre amb una molt bona acollida. Enguany les peces de microteatre, pensades per a un públic reduït d'unes 15 persones per sessió.  Cadascun dels 4 muntatges ha fet la seva creació a partir d'aquesta proposta: treballar a partir de la frase ‘De quin peu calces?'.

En aquesta edició prendran part al Microteatre: Ada Andrés, Anna Selga, M. Alba Esquius, Laia Oliveras, Nàdia Pessarodona, Rat Serra, Mar Cases, Anna Mateo, Iris Arisa, Magda Puig, David Pintó, Jordi Figueras, Xavier Mestres, Marc-Antoine Picard, Pep Garcia-Pascual, Sílvia Sanfeliu, Alba Aloy i Albert Ruiz.

Ja a la venda a les taquilles del Kursaal Manresa i per internet

Les entrades per assistir a Microteatre ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal i per internet; i els dies del Microteatre una hora abans a la taquilla del Conservatori. El preu del circuit per veure les quatre peces de microteatre té un preu de 20€. A taquilla els dies de l'espectacle es podran comprar entrades per sessió, a un preu de 8 €.