Horta

Sant Fruitós posa a disposició dels ciutadans l'ús d'horts per al conreu a La Sagrera – Riu d'Or

Cada parcel·la té 82 m2 de superfície

per Redacció , 22 de juliol de 2019 a les 13:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa a disposició de la ciutadania diferents parcel·les situades a la zona de La Sagrera-Riu d'Or, que tenen una superfície de 82 m2 cadascuna.

En aquesta nova edició d'aquesta iniciativa que es va engegar ara fa 2 anys amb 22 parcel·les disponibles, es modifiquen les condicions per tal d'optar a aquesta cessió establint diferents requisits en dues franges diferenciades.


- Els sol·licitants que tinguin 65 anys o més no se'ls demanaran condicions econòmiques.
- Els sol·licitants d'entre 18 i 64 anys hauran d'acreditar estar empadronats al municipi almenys fa 1 any i no tenir a la seva disposició en propietat, lloguer o cessió, terrenys de conreu. Entre tots els interesants que compleixin aquests requisits es valoraran les condicions econòmiques de la unitat familiar per prioritzar les persones amb un grau més alt de risc d'exclusió social.


Els horts se cediran als interessats per un període de 2 anys agrícoles, finalitzant el 31 d'octubre de l'any de venciment.

Els interessats en optar a un dels horts disponibles poden dirigir-se a l'àrea d'Atenció a la Ciutadania (C. Padró, 74) per tal de cursar la sol·licitud o rebre més informació.

 

Arxivat a:
Municipis, horta
Participació