El manresà Aleix Puig, guanyador de «Masterchef 7», signarà el seu llibre de receptes a l'Abacus

Ho farà el divendres 26 de juliol, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre

Aleix Puig signarà el seu llibre de receptes a l'Abacus Manresa
Aleix Puig signarà el seu llibre de receptes a l'Abacus Manresa | RTVE
NacióManresa
18 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:50h
Las recetas de Aleix és el nom del llibre que el guanyador de la setena edició del programa de talent culinari Masterchef, el manresà Aleix Puig, ha publicat fa poques setmanes amb la voluntat de mostrar a tots els seus seguidors com s'elaboren els plats que ell va idear i preparar en el transcurs del concurs, que va emetre el darrer capítol el passat 25 de juny.

Dintre de la gira que el portarà a signar el llibre per diverses poblacions de l'estat espanyol també hi consta la seva ciutat natal, Manresa, on hi farà parada el proper divendres 26 de juliol. Així doncs, tothom que vulgui conèixer el darrer guanyador de Masterchef, podrà fer-ho de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre a la llibreria Abacus de la capital del Bages.

En el llibre Las recetas de Aleix, el jove cuiner manresà ensenya a preparar les millors elaboracions que va presentar al llarg del talent culinari, així com també el menú que va idear en el darrer programa i que el va proclamar guanyador del concurs. A banda, el lector també coneixerà algunes receptes creades pel jurat de Masterchef -compost pel també manresà Jordi Cruz, per Pepe Rodríguez i per Samantha Vallejo-Nágera- i descobrirà totes les anècdotes de la setena edició del concurs.