La Festa Major de Súria acaba amb la tradicional ballada de sardanes

La vila minera ha posat així punt final a 16 dies d'actes festius i culturals

Ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa a la plaça de Sant Joan
Ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa a la plaça de Sant Joan | AjSú
Redacció
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:37h
La Festa Major de Súria va acabar aquest dimarts amb la tradicional ballada de sardanes a la plaça de Sant Joan, que enguany ha anat a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa. El programa festiu es va iniciar el passat 1 de juliol i s'ha desenvolupat amb un alt nivell de participació de persones de totes les edats.

Entre els actes destacats dels darrers dies es troben les Tocades al davant de la Casa de la Vila, el castell de focs d'artifici, el concert de tarda i els balls de nit que han tingut lloc a la plaça de Sant Joan.

Per quart any consecutiu, les tradicionals Tocades van anar a càrrec de la Banda de Música de Cardona, de la qual formen part diferents intèrprets suriencs. Posteriorment, la formació musical cardonina va protagonitzar un passacarrer nocturn pel centre urbà, entre la Casa de la Vila i la plaça de Sant Joan.

Un altre dels darrers actes de la Festa Major va ser la tradicional missa en sufragi pels difunts, que va tenir lloc a l'Església Parroquial de Sant Cristòfol.

Enguany, la Festa Major s'ha celebrat de nou sota el lema Em vesteixo com vull. Em desvesteix qui jo vull. #Noésno com a mostra de rebuig a les actituds sexistes.

La Festa Major de Súria ha estat organitzada per l'Ajuntament i la Comissió Festa Major, amb la participació de diferents entitats i persones de la vila.
Arxivat a