Grup Llobet posa en marxa un servei per a proveïr les cases rurals de menjar cuinat

El servei proposa tres alternatives, des d'omplir la nevera i el rebost, passant per proporcionar plats ja cuinats, fins a tenir un xef a domicili

Redacció
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:20h
Grup Llobet ha impulsat una nova línia de negoci completament innovadora: ha creat un servei que proveirà les cases de turisme rural d'aliments per tal que els hostes puguin disposar d'un xef exclusiu que cuini per a ells durant l'estada, es puguin trobar la nevera plena dels plats cuinats que elabora Grup Llobet o trobin el rebost i la nevera plena de frescos i productes.

Aquest servei persegueix convertir l'estada a la casa rural en una experiència molt més completa, plena i relaxant, en la qual els hostes podran aparcar la càrrega que suposa planificar menús per a diverses persones, sortir de casa per anar a com­prar aliments, i cuinar. 

El servei, que s'acaba de posar en marxa, va adreçat inicialment a les cases de turisme rural del Bages, el Berguedà i el Solsonès. L'objectiu és fer més fàcil i agradable l'estada de les persones que escullen una casa rural per desconnectar. D'aquesta manera, el servei que impulsa Grup Llobet ofereix tres alternatives, segons les necessitats dels hostes: tenir un xef a domicili, subministrar plats acabats de cuinar i la compra de productes per omplir la nevera i el rebost.

Les cases rurals que vulguin contractar aquest servei per poder ofe­rir-lo als seus clients ja es poden posar en contacte amb Grup Llobet a través d'aquest web. El clients finals podran fer la seva compra o reserva aquí.