Artés organitza un Sopar Groc per recollir diners per l'Associació Catalana pels Drets Civils

Tindrà lloc aquest divendres i comptarà amb l'assistència de la mare d'Anna Gabriel i la germana de Jordi Turull

El Sopar Groc d'Artés tindrà lloc aquest divendres
El Sopar Groc d'Artés tindrà lloc aquest divendres | AJVALL
NacióManresa
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:59h
Aquest divendres, 19 de juliol, el Parc Municipal d'Artés serà l'escenari d'un Sopar Groc de suport als presos polítics i exiliats. Impulsat per la plataforma Artés per la Independència, l'àpat començarà a dos quarts de nou del vespre i comptarà amb la presència de Maribel Sabaté (la mare d'Anna Gabriel) i d'Isabel Turull (germana de Jordi Turull), així com també amb la participació dels Bastoners d'Artés i la colla castellera Picapolls a la Gavarresa.

El preu del sopar és de 8 euros, i tot el que se'n recapti anirà a parar, íntegrament, a l'Associació Catalana pels Drets Civils. Els tiquets per a prendre part de l'àpat ja es poden comprar presencialment a la botiga Plans Fotografia, d'Artés. Així mateix, també hi haurà l'opció d'adquirir-los el mateix dia, una estona abans de l'inici del sopar.

Des de l'organització s'avisa que en cas de pluja, l'àpat es passarà a fer a la Sala 2 de Gener.

Inscripcions al Registre del Consell per la República

El mateix divendres, dia 19, al Parc de Can Crusellas hi haurà, de vuit de la tarda a deu del vespre, una carpa on tothom que ho vulgui podrà efectuar la seva inscripció al Registre del Consell per la República, un òrgan presidit per Carles Puigdemont que té per objectiu fer efectiva la independència de Catalunya, culminar el procés constituent de la República Catalana i internacionalitzar la causa republicana tot promovent la defensa dels drets civils i polítics.