​Carles Cases oferirà un concert íntim i exclusiu en format duet a la plaça de l'Església de Rajadell

Ho farà el dissabte 27 de juliol al vespre, acompanyat del percussionista Robert Armengol

El concert de Cases i Armengol a Rajadell tindrà lloc el dissabte 27 de juliol
El concert de Cases i Armengol a Rajadell tindrà lloc el dissabte 27 de juliol | Marta Pich
NacióManresa
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:19h
El músic sallentí Carles Cases actuarà, el proper dissabte, 27 de juliol, a la plaça de l'església de Rajadell. El recital, organitzat per la fotògrafa Marta Pich amb el suport de la gestoria cultural La General d'Espectacles, començarà a les deu del vespre i comptarà amb l'acompanyament del percussionista Robert Armengol (marimba, vibràfon i kalimba), músic habitual en els enregistraments i altres produccions musicals de Cases. El duetto que oferiran tots dos artistes farà un repàs per les obres i bandes sonores més rellevants de la trajectòria musical del compositor bagenc.

Així, amb la incorporació dels instruments de percussió, se sumarà, al conegut timbre del piano, el so sec i de fusta que ofereix la marimba i el metàl·lic reverberant del vibràfon. Al concert, doncs, s'alternaran els sons, les melodies i les harmonies sense que cap dels instruments -ni dels instrumentistes- esdevinguin solista o acompanyant.

Les entrades per a prendre part d'aquesta experiència musical ja són a la venda i tenen un preu de 15 euros si es compren de manera anticipada (a través d'aquest enllaç) i de 18 si s'adquireixen a taquilla, una estona abans que comenci el recital. Els tiquets inclouen, també, una copa de vi.

A causa de les dimensions dels instruments que formaran part de l'espectacle, els concerts tindran un caire molt exclusiu, amb un aforament molt limitat. És per això que l'organització no assegura que el mateix dia del recital es puguin oferir entrades, en el cas que s'hagin venut totes de manera anticipada.

Sobre Carles Cases

Carles Cases (1958) és un dels compositors cinematogràfics més importants del nostre país. És, a més, pianista, violoncel·lista, director d'orquestra, arranjador i productor musical. Músic de formació clàssica i jazzística, ha dirigit i format part de diverses formacions de jazz, música de cambra, big band i ha compost per a importants cantants del nostre país.
Autor de seixanta bandes sonores per a cinema i vint per a televisió, ha publicat gairebé mig centenar de discos i durant gairebé deu anys va ser arranjador i director musical de Lluís Llach, amb qui va fer més de set-cents concerts.

Les seves composicions han donat forma, sobretot, a bandes sonores d'infinitat de pel·lícules catalanes, però també espanyoles, europees i americanes, treballant amb directors com Gonzalo Suárez, Jaime Chávarri, Antoni Verdaguer, Jaume Balagueró o Ventura Pons. Artistes com Marina Rosell, Georges Moustaki, Martirio, Gossos o Maria del Mar Bonet li han confiat les seves obres. L'any passat Cases va rebre el Premi Bages de Cultura 2018 atorgat per Òmnium Bages-Moianès.