Pla comunitari

Neix un nou espai de treball comunitari amb el projecte d'horts comunitaris de la Culla

Aquest projecte ha estat ideat per la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, el PDC de la Balconada, i el Punt Òmnia de la Balconada

per Redacció, 15 de juliol de 2019 a les 14:59 |
Imatge d'arxiu de la Casa de la Culla de Manresa | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dijous, 18 de juliol a les 7 de la tarda es presentarà el nou projecte d'Horts comunitaris de la Culla a la Sala Bonsai de la Balconada (Plaça Oleguer Miró, 34).

El nou projecte d'horts comunitaris suposa una oportunitat per donar continuïtat a la funció social dels horts de la Culla, obrint-los com a espai de trobada i treball comunitari pel barri de la Balconada i transformant-los en horts ecològics.


Aquest projecte ha estat ideat per tres institucions diferents, amb l'objectiu comú de teixir xarxa al barri de la Balconada: la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia, el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada, i el Punt Òmnia de la Balconada. També s'hi ha buscat la vinculació d'entitats i agents de l'entorn com el Camp d'Aprenentatge, l'Associació de Veïns de la Balconada, el Centre Obert la Xalesta, la residència d'Ampans, i altres serveis i entitats. 

 

Participació