Els veïns apunten que al pis on hi ha hagut la presumpta violació de Manresa s'hi feia una festa

L'Ajuntament, en col·laboració amb les entitats del municipi, prepara una concentració de rebuig a les agressions sexuals per dimarts

Pis on s'hauria produït l'agressió sexual
Pis on s'hauria produït l'agressió sexual | Estefania Escolà
14 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:00h
Els veïns del pis on aquesta matinada de diumenge hi ha hagut la presumpta violació en grup d'una noia de 17 anys per part de quatre joves majors d'edat, al carrer Aiguader de Manresa, han assegurat que durant tota la nit hi havia música i molt soroll, possiblement per una festa, fins que de matinada ha arribat la policia i ha fet les detencions.

Els serveis d'emergències mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets. La policia local de Manresa també ha col·laborat amb els mossos en el cas, ajudant en el trasllat dels quatre detinguts a la comissaria, que ja s'ha confirmat que tenen entre 18 i 25 anys. 

Com ha informat en primícia NacióManresa, la presumpta violació s'ha produït al tercer pis del número 17 del carrer Aiguader, ara precintat, un immoble del barri de les Escodines que es troba tot ell ocupat per diversos joves.

Els Mossos d'Esquadra investiguen ara els fets per intentar esclarir-los, determinar el rol de cada detingut en la presumpta l'agressió i la relació que té la víctima amb ells. Fonts policials han explicat que els quatre detinguts són tots majors d'edat, però que no disten gaire de l'edat de la víctima. Tots ells són encara a la comissaria de Manresa, i podrien passar a disposició judicial dilluns.

L'Ajuntament, en col·laboració amb les entitats feministes del municipi, prepara una concentració de rebuig a les agressions sexuals per dimarts. El seu primer tinent d'alcalde, Marc Aloy, ha condemnat els fets en declaracions a RAC1 com a "excecrables". 

La denúncia i detenció arriba la mateixa setmana que l'Audiència de Barcelona ha jutjat sis joves de Manresa acusats d'haver agredit sexualment per torns una noia de 14 anys l'octubre del 2016.