Detenen quatre joves per la violació d'una noia de 17 anys a Manresa aquesta matinada

Els fets han passat aquest diumenge en una casa ocupada al carrer Aiguader, del barri de les Escodines

14 de juliol del 2019
Actualitzat el 15 de juliol a les 10:25h
Comissaria dels Mossos de Manresa
Comissaria dels Mossos de Manresa | GSV
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa han detingut aquest diumenge al matí quatre joves, majors d'edat, per la presumpta violació d'una noia de 17 anys en una casa ocupada de Manresa sobre les 4 de la matinada.

La policia catalana no ha volgut donar detalls del perfil dels detinguts ni del lloc on s'hauria produït l'agressió perquè encara aquest matí la noia es trobava en la comissaria completant la seva declaració i a l'hospital passant revisió mèdica.

Els quatre detinguts són majors d'edat, però d'edats properes a les de la víctima, pel que, sense confirmació policial, tindrien entre 18 i vint-i-pocs anys [finalment d'entre 18 i 25 anys], i l'agressió s'ha produït en una casa ocupada tot i que els Mossos d'Esquadra, en conversa amb NacióManresa, no han confirmat ni desmentit aquest extrem, ni tampoc n'han donat barri o adreça.

Malgrat això, NacióManresa ha pogut saber que els fets han tingut lloc en una casa ocupada, al tercer pis del carrer Aiguader, 17, al barri de les Escodines, que actualment es troba precintat. Els detinguts, segons fonts consultades, ja havien ocupat anteriorment un altre habitatge al carrer Major, d'on van ser desallotjats.

L'equip d'investigació de la policia catalana es troba en aquests moments determinant si aixeca l'acusació com a agressió sexual, o sigui, com a violació, o si ho fa com a abús, i també si a tots quatre els toca un mateix grau de responsabilitat en l'agressió, o les acusacions seran diferents en cadascun d'ells. Finalment, Mossos instruiran l'atestat com a delicte d'agressió sexual.

Els Mossos d'Esquadra no han donat cap informació sobre l'agressió, ja que tot plegat és molt recent, d'aquest mateix diumenge.

Aquesta nova agressió sexual a una menor arriba després de setmanes tractant el cas del judici per la menor de 14 anys que va ser violada en grup el 2016.