Tall de trànsit per obres en un carrer del polígon Les Vives, a Sant Vicenç de Castellet

A partir de dilluns vinent es faran els treballs de reparació de la calçada del carrer Maria Àngels Anglada, en el qual s'ha obert un esvoranc

Redacció
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:34h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha detectat un esvoranc enmig de la calçada al carrer Maria Àngels Anglada, a la zona d'incorporació des de la carretera C-55 cap al sector de Les Vives, causat molt probablement pel trencament d'un pou de registre del clavegueram. Les obres de reparació començaran dilluns vinent i obligaran a tallar el carrer al trànsit.

L'àmbit de l'obra ocuparà la totalitat de la calçada d'aquesta via i, per tant, es tallarà el carrer Maria Àngels Anglada en els dos sentits de circulació. Les obres començaran aquest proper dilluns, 15 de juliol, aprofitant que és dia festiu local i que, per tant, hi ha menys trànsit al polígon.

Mentre durin els treballs, els vehicles que accedeixin al polígon Les Vives des de la carretera C-55 ho hauran de fer pel carrer Caterina Albert, que discorre paral·lel a la carretera. La sortida del polígon, tant en direcció Manresa com en direcció Barcelona, es farà per mitjà de la rotonda d'accés a Sant Vicenç de Castellet. Els vehicles que es dirigeixin a Barcelona, hauran d'incorporar-se a la C-55 travessant el barri de la Farinera.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet lamenta les molèsties que es puguin generar i agraeix la col·laboració de la ciutadania.