Festa Major

Molta activitat a la Festa Major de Súria abans de l'inici del segon cap de setmana

Els Kampionats Esportius Nocturns, els grups musicals locals i la cantada d'havaneres han centrat el programa durant la setmana

per Redacció, 12 de juliol de 2019 a les 13:55 |
Els KEN ha estat una de les activitats de la Festa Major de Súria | AjSú
Els Kampionats Esportius Nocturns (KEN), les actuacions de grups locals i la cantada d'havaneres han estat els actes destacats de la Festa Major de Súria en els darrers dies. A partir d'aquest vespre comencen les activitats del segon cap de setmana festiu, que es perllongarà fins a dilluns 15 de juliol com a dia de festa local.

La plaça de Sant Joan, el Pavelló Municipal d'Esports i la Piscina Municipal van ser els escenaris de les competicions esportives dels KEN, que van tenir lloc entre dilluns 8 i dijous 11 de juliol amb una important participació de joves. En la darrera jornada dels KEN, les proves es van realitzar amb espectaculars inflables a la plaça de Sant Joan.


Els grups locals han protagonitzat les actuacions musicals que han tingut lloc al llarg de la setmana a la plaça de Sant Joan després de la celebració dels KEN. A l'entorn d'aquest espai urbà també s'hi han instal·lat inflables gratuïts per a tots els infants.

La cantada d'havaneres de la Festa Major va mostrar de nou el seu atractiu, amb un nombrós públic al Parc Municipal Macary i Viader. Per segon any consecutiu, la cantada va anar a càrrec del conegut grup d'havaneres Els Pescadors de l'Escala.

Un altre dels actes tradicionals de la Festa Major van ser les benediccions de vehicles que van tenir lloc dimecres 10 de juliol amb motiu de la diada de Sant Cristòfol, patró de la vila. El mateix dia es va celebrar la missa en honor d'aquest sant a l'Església Parroquial.

 

Participació