Del 14 al 20 de juliol Cardona acull el campus de futbol Barça Academy Sport

Les principals activitats esportives d'entrenament tindran lloc al Camp de Vida Activa i també a la piscina municipal

Redacció
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:36h
L'Ajuntament de Cardona d'acord amb el projecte Cardona Integral va signar el passat mes de maig un conveni amb Edecasa, societat editora del diari Sport, per realitzar el campus Barça Academy Sport a Cardona. L'estada esportiva serà la setmana vinent, del 14 al 20 de juliol.

La salut integral, eix central de l'estada

Les principals activitats esportives d'entrenament tindran lloc al Camp de Vida Activa i també a la piscina municipal. 

Hi haurà sessions teòriques sobre tàctica esportiva però també es fomentaran els valors dels hàbits saludables, tant a nivell físic com nutricional i de control de les emocions. La Fundació SHE promourà durant tot el Campus intervencions adreçades a assolir aquest objectiu.

El dimarts dia 16 els participants al Campus podran assistir a una conferencia – diàleg excepcional amb el Dr. Valentí Fuster, impulsor del projecte i referent internacional en l'àmbit de la cardiologia i la investigació.

El dia a dia comptarà amb una sessió d'entrenament al matí, activitats lúdiques a la piscina al migdia per evitar l'horari de màxima exposició al sol, dinar i sessions d'entreteniment durant la tarda.

El patrimoni de Cardona, protagonista

 En el transcurs del campus esportiu es farà una visita guiada a la Muntanya de Sal, al Castell i al Centre Històric. Tanmateix es programaran 2 tallers didàctics d'experimentació basats en el coneixement del medi natural de Cardona a les mateixes instal·lacions del Vilar Rural. L'objectiu és que els participants coneguin el patrimoni de Cardona i esdevingui un atractiu més de l'estada.

L'empresa cardonina CardonaEvents, organitzadora del Campus, realitzarà una activitat de Georecerca i el joc d'orientació Joc de les Fonts de Cardona que té el centre històric de Cardona com a espai central. El Campus clourà dissabte dia 20 amb un acte a l'Auditori Valentí Fuster.

El campus de futbol Barça Academy Sport de Cardona situa a la vila en un lloc destacat en l'organització d'estades esportives d'alt nivell i reforça estratègicament la projecció de Cardona com a vila que fomenta els hàbits saludables des d'una perspectiva innovadora: noves instal.lacions, urbanisme saludable, organització d'esdeveniments i programes actius de salut (Programa SI, Programa 50/50 o el Programa Healthy Communities) promogut per la Fundació SHE i l'Ajuntament de Cardona.
Arxivat a