Share Coworking de Manresa celebra la seva 4a Festa Afterwork d'estiu

Share és l'espai de coworking més gran de Manresa i aposta per ampliar serveis amb l'habilitació d'una nova sala de reunions

Redacció
11 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:35h
Festa Afterwork de Share Coworking
Festa Afterwork de Share Coworking | Share
Compartir experiències, trobar-se i celebrar l'arribada de l'estiu. Amb aquest objectiu, l'espai Share Coworking de Manresa va celebrar la quarta edició de la Festa Afterwork d'estiu, que va reunir una quarantena de persones entre coworkers, participants als cursos i xerrades que s'hi porten a terme i altres amics. Va ser una vetllada oberta a la ciutat que va estar amenitzada per un DJ, mentre que Cal l'Arpellot i les cerveses La Pirata hi van posar el toc gastronòmic. La instal·lació d'un fotomatón va permetre que els assistents s'emportessin un record divertit de la festa.

Share Coworking està ubicat a la carretera de Cardona, en ple centre de Manresa, i hi treballen de manera estable una vintena de coworkers. D'aquesta manera, s'ha convertit ja en l'espai de coworking més gran de Manresa i es troba en procés d'ampliar espais i serveis amb l'habilitació d'una nova sala de reunions. La proposta de Share Coworking encara té marge per créixer, ja que pot acollir i donar servei a fins a 42 unitats de treball al mateix temps.

Al llarg de l'any, des de Share Coworking es programen activitats d'interès per als emprenedors com xerrades, cursos i dinàmiques de networking, amb l'objectiu d'afavorir els contactes i les oportunitats de negoci. Amb aquest plantejament, Share es reivindica com un espai obert on passen coses interessants més enllà de la seva funció com a espai de treball.