Uns 1.100 vehicles participen a la benedicció de Sant Cristòfol del Montepio

El Montepio homenatja els associats que fa 50 anys que demostren la seva confiança a l'entitat

Redacció
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:48h
Acte d'homenatge als socis del Montepio
Acte d'homenatge als socis del Montepio | Montepio
Una cinquantena de socis fidels al Montepio des de fa 50 anys o més van participar ahir a la tarda en l'entrega de diplomes que l'entitat va fer, en el marc de la celebració de Sant Cristòfol.

El president del Montepio, Llorenç Juanola, va destacar que l'entitat "té la seva raó de ser en el servei a les persones i amb aquest acte volem donar rellevància al gran col·lectiu humà que ens dona el seu suport i que confia en nosaltres" i va afegir que el Montepio és "la suma de l'experiència i la modernitat, de la història i els nous reptes, de les persones que hi eren i les que vindran. Som part d'aquestes comarques i la seva gent. El Montepio som i serem mentre vosaltres continueu donant sentit a la nostra tasca". Els homenatjats van rebre un diploma acreditatiu i un pin de record.

Després, i com a cloenda dels actes de la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels conductors, es va fer la tradicional benedicció de vehicles. Durant dues hores, hi van passar més de 1.100 vehicles: camions, cotxes, motos i bicicletes de la Penya Ciclista Bonavista. Els diners recaptats en la benedicció d'enguany es destinaran íntegrament al projecte de mecenatge infantojuvenil de la Fundació Althaia.