Comunicació

Canal Taronja retransmetrà diumenge la XXV edició dels Premis Butaca en directe

Ho farà a partir de les nou del vespre, i el contingut també es podrà veure a través de la pàgina web de la Xarxa de Comunicació Local

per NacióManresa, 11 de juliol de 2019 a les 10:25 |
Una escena d'«Una gossa en un descampat», de Clàudia Cedó | Kiku Piñol
El Canal Taronja emetrà, en directe, la XXV gala dels Premis Butaca, uns guardons escollits per un jurat popular que distingeixen les millors produccions de teatre que s'han pogut veure durant aquesta temporada als escenaris catalans. La cerimònia d'entrega es durà a terme aquest diumenge, 14 de juliol, a partir de les nou del vespre, moment en el qual també començarà la retransmissió per la cadena bagenca de la mà de Laura Contreras i Sergi Lladó. Tots dos conduiran, al llarg de la vetllada, un programa especial que s'emetrà per les diverses cadenes de la Xarxa de Comunicació Local i que també es podrà veure a través d'internet.

Enguany, a la categoria de millor direccció, estan nominats Àlex Rigola (Vania); Àngel Llàcer (La jaula de las locas); David Selvas (Àngels a Amèrica); Jordi Prat i Coll (Els Jocs Florals de Canprosa); Julio Manrique (La reina de la bellesa de Leenane); Magda Puyo (Stabat Mater); Oriol Broggi (La bona persona de Sezuan); Oriol Pla (Travy); Sergi Belbel (Una gossa en un descampat), i Xavier Albertí (El gran mercado del mundo).


Les nominades a millor actriu són Clara Segura (La bona persona de Sezuan); Maria Rodríguez (Una gossa en un descampat); Marta Marco (La reina de la bellesa de Leenane); Mercè Arànega (Shirley Valentine), i Montse Esteve (Stabat Mater). Pel que fa als candidats que opten a la categoria de millor actor hi trobem Eduard Farelo (Una Íliada); Pablo Derqui (Com els grecs); Pere Arquillué (Àngels a Amèrica); Roger Coma (Lapònia), i Lluís Homar (La neta del senyor Linh).

 

Participació