El CR TEA CC ja ho té tot a punt per celebrar, dissabte, la 4a edició de les 12 hores de futbol solidari

Des de les nou del matí i fins a dos quarts de nou del vespre el camp municipal de Sant Fruitós rebrà la visita de quinze equips d'esportistes de totes les edats que es disputaran la quarta copa del torneig

NacióManresa
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:10h
Les 12 hores de futbol solidari se celebraran aquest dissabte al camp de Sant Fruitós
Les 12 hores de futbol solidari se celebraran aquest dissabte al camp de Sant Fruitós | CR TEA CC
Aquest dissabte, 13 de juliol, el camp de futbol de Sant Fruitós tornarà a ser l'escenari, per quart any consecutiu, de les 12 hores de futbol solidari, una iniciativa impulsada per la croqueteria Les Quetes de Manresa i el Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC), que té com a principal objectiu recaptar fons per al CR TEA CC, un espai de suport als familiars de persones amb autisme i d'acompanyament i monitoratge als infants i joves que en pateixen.

Seguint amb la dinàmica dels altres anys, el torneig començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a dos quarts de nou del vespre, ininterrompudament. Al llarg d'aquest període de temps, un total de quinze equips de diverses edats competiran -sempre de manera amistosa- per endur-se la quarta copa del certamen. Set ho faran durant el matí i vuit en el transcurs de la tarda.

A banda de la competició esportiva (que des del primer any ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós i que des de l'any passat també ha rebut el suport de la Federació Catalana de Futbol i el Col·legi d'Àrbitres), la jornada també comptarà amb diverses rifes, que repartiran premis al llarg de les 12 hores de joc. En aquest sentit, tothom que assisteixi al torneig -ja sigui de públic o com a jugador-, podrà comprar tires de 10 números que permetran participar a la rifa. Entre d'altres, els regals que es repartiran seran àpats en diversos restaurants del Bages, visites guiades en atractius turístics de la comarca, entrades per anar a parcs temàtics, material escolar o lots de productes del Bages i el Moianès.

Tot el que s'aconsegueixi de la venda de números anirà a parar, íntegrament, al CR TEA CC, així com també ho farà tot el que es recapti del servei de bar. En les tres edicions anteriors de les 12 hores de futbol solidari es van aconseguir sobrepassar els 1000 euros de recaptació. Des de l'organització s'espera, enguany, "batre el rècord".