Dilluns finalitza el termini dels ajuts adreçats a les empreses que contractin persones a l'atur

Es tracta d'ajudes econòmiques que poden ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats

per Redacció, 10 de juliol de 2019 a les 11:00 |
L'Ajuntament de Manresa ha convocat unes ajudes econòmiques adreçades a empreses, autònoms i entitats que contractin persones en situació d'atur. Aquesta acció té per objectiu afavorir la inserció laboral de persones sense feina i en risc d'exclusió social. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper dilluns 15 de juliol de 2019.

Aquestes ajudes cobriran parcialment els costos laborals de contractacions, a jornada completa o jornada parcial del 50% o superior i un període mínim de 3 mesos, de persones en situació d'atur. Els beneficiaris han de tenir un centre de treball al Bages.


L'ajut concretament serà del 50% dels costos salarials de la contractació del treballador/a fins a un màxim de 6 mesos. En el cas que es contracti a una persona inclosa en el col·lectiu en risc d'exclusió social aquest percentatge serà del 75% del costos salarials.

Els contractes podran formalitzar-se des del moment de l'adjudicació i fins el dia 1 d'octubre de 2019.

Les Bases específiques reguladores d'aquestes ajudes així com informació de la present convocatòria poden consultar-se a les webs del CIO i el CEDEM.

Aquestes ajudes compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat.  


Les persones interessades a conèixer més dades de la convocatòria poden sol·licitar informació a partir del dia 27 de juny, a través del correu prospeccio@ajmanresa.cat.

 

Participació