La Festa Major de Súria comença amb diversitat d'actes i un bon nivell de participació

La caminada nocturna, el Festival Infantil, el 52è Concurs de Pintura Ràpida, el 13è Ràpid Tram de Motos i la sardinada popular es van celebrar el passat cap de setmana

El concurs de pesca va ser una de les primeres activitats de la Festa Major de Súria
El concurs de pesca va ser una de les primeres activitats de la Festa Major de Súria | AjSú
Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 19:59h
La diversitat d'actes ha estat la característica principal dels primers dies de la Festa Major de Súria, que continua al llarg d'aquesta setmana i fins al proper dimarts 16 de juliol. Les activitats celebrades fins ara han registrat un bon nivell de participació, amb la presència de persones de totes les edats.

La caminada nocturna, el Festival Infantil, el 52è Concurs de Pintura Ràpida, el 13è Ràpid Tram de Motos i la sardinada popular van ser alguns dels actes destacats del primer cap de setmana de Festa Major. Altres activitats realitzades els passats dissabte 6 i diumenge 8 de juliol van ser el Concurs de Pesca 12 Hores, la Tirada Esportiva, el 1r Torneig d'Escacs sub16 Vila de Súria i la campanya solidària La fam no fa vacances.

La Coral Sòrissons de l'Escola Municipal de Música va oferir divendres 5 de juliol el concert Músiques del món al Parc Municipal Macary i Viader. Un altre acte destacat de la setmana passada va ser la Gimcana Nocturna, adreçada al jovent de la vila.
 

Concert de la Coral Sòrissons al Parc Municipal Macary i Viader. Foto: AjSú


El programa de la Festa Major de Súria va començar el passat 1 de juliol amb noves edicions del Camí de Santòfol i del Santòfol Infantil, una iniciativa del sector del comerç i la restauració de la vila per promoure la degustació de tapes.

En els primers dies d'aquesta setmana, l'escenari destacat dels actes de la Festa Major és la plaça de Sant Joan, amb el desenvolupament dels Kampionats Esportius Nocturns (KEN), actuacions musicals de nit i inflables per als infants. Algunes competicions dels KEN també tenen lloc al Pavelló Municipal d'Esports i a la Piscina Municipal.

La Festa Major de Súria es torna a celebrar enguany sota el lema Em vesteixo com vull. Em desvesteix qui jo vull. #NOÉSNO com a mostra de rebuig a les actituds sexistes.

Els actes continuaran fins al proper 17 de juliol.
Arxivat a