Llobet s'adhereix a la campanya de recollida d'aliments de la Plataforma Ciutadana de Solidaritat

Redacció
17 de novembre del 2009
576_1258473681P1030562
576_1258473681P1030562

Raquel Aguilera, de Supermercats Llobet, i Pilar Izquierdo, de la Plataforma. PCS

La Cadena de supermercats LLobet ha llançat públicament la Campanya de recollida d'aliments a favor de la Plataforma Ciutadana de Solidaritat. A tots els supermercats de Manresa del Grup Llobet, s'han disposat unes cistelles amb un indicador de la Campanya. Tots els seus clients poden dipositar en elles el que vulguin, i els responsables de la Plataforma ho recullen cada 10 dies per tal de preparar els lots que és lliuren a les persones i famílies necessitades.
 
Raquel Aguilera, cap de Màrqueting del Grup Llobet va destacar la importància de que “entre tots aportem en nostre granet de sorra per ajudar a mantenir-se, malgrat la crisis, als que ho passen malament”. Al mateix temps va constatar que en els últims mesos la crisis es fa sentir i es nota en el que compra la gent: hi ha molt més austeritat i “sovint constates que s'han canviat productes una mica més refinats pel que es estrictament necessari”.
 
Pilar Izquierdo de la Plataforma, ha valorat l'esforç de Llobet per ampliar la Xarxa Solidària per tal de fer que tothom que vulgui col·laborar ho tingui a la ma.
 
En les últimes setmanes les parròquies de Manresa s'han afegit a la Campanya i ja porten al Banc d'aliments la recapta en especies de cada diumenge les parròquies de Mare de Déu de l'esperança, Sagrada Família, Viladordis, Sant Pere Apòstol, del Carme i la Seu.
 
A dia d'avui la Plataforma ja supera el número de 1.000 persones, en un total de mes de 300 derivacions des de l'administració. Es demana amb més urgència bolquers per nadons, llet de continuació, oli i llet.
 
Es recorda que els punts fix de recollida son l'oficina dels Mossos d'Esquadra, el Convent de Santa Clara, La Cova de Manresa i totes les parròquies, ara a més, els supermercats Llobet de Manresa.