Detenen tres individus que havien colpejat i robat un noi que esperava l'autobús a Manresa

Es tracta d'un home i dues dones, de 21, 22 i 32 anys veïns de Manresa i Avinyó

Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:39h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat diumenge un home i dues dones, de 21, 22 i 32 anys, i veïns de Manresa i Avinyó, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El mateix diumenge, a 2/4 de 7 del matí els mossos van rebre l'avís per una agressió a la plaça Valldaura de Manresa. Segons el testimoni, un noi estava esperant l'autobús quan tres persones se li van acostar i li van donar diversos cops de puny a la cara.

Quan els mossos van arribar al lloc van observar que la víctima tenia diverses ferides a la cara i la camisa trencada. El noi els va explicar que els autors l'havien colpejat i després li havien sostret la cartera i el telèfon mòbil.

Mentrestant, una altre patrulla que feia recerca per la zona va localitzar tres persones que coincidien amb la descripció dels presumptes autors. Tot seguit, la víctima es va presentar al lloc i els va reconèixer com els autors de l'agressió. A més, a un d'ells se li va trobar la cartera de la víctima. Davant d'això, els agents els van detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Els detinguts va passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.