Vi

Dissabte se celebrarà el Sopar a la Vinya, a la vinya de Matacans de Solergibert-Serra

L'organització ha limitat les places a un màxim de dos no socis per cada soci

per Redacció , 8 de juliol de 2019 a les 11:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Confraria de Vins del Bages celebrarà el proper dissabte 13 de juliol una nova edició del tradicional Sopar a la Vinya, un sopar que es porta a terme gràcies a la invitació de la família Solergibert-Serra a la seva vinya de Matacans, a Artés, que dóna nom a un dels grans vins de la casa. 

Degut a que l'aforament al sopar és de 150 persones, l'organització ha limitat les places a un màxim de dos no socis per cada soci.


Hi ha dues convocatòries, la primera, a les 8 de la tarda, és per donar un cop de mà en tot allò que faci falta (untar pa, parar taula, etc). La segona, a les 9, per començar a sopar.

Durant el sopar es beuran productes de la casa Solergibert: Pic de Solergibert 2017, Toc de Solergibert 2016, SDM Solergibert de Matacans 2015, el cava serà el reserva brut nature de Cava Gibert, i a les postres, vi bullit. 


El preu del sopar és de 25 euros per als socis, de 35 per als no socis i de 10 per als infants menors de 12 anys.

El període d’inscripció finalitza aquest dilluns 8 de juliol. El pagament es pot fer a http://www.confrariabages.cat/. Si algú encara fa l’ingrés per compte corrent, primer s’ha d’inscriure i posteriorment fer el pagament al compte corrent de CaixaBank ES74 2100 0375 0602 0009 4208.

 

Participació