La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, reprèn les visites a ajuntaments del Bages

S'ha entrevistat amb els nous alcaldes de Súria i Sallent

La delegada del Govern, Alba Camps, tercera per l'esquerra, a Sallent
La delegada del Govern, Alba Camps, tercera per l'esquerra, a Sallent | Del. Govern
Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:15h
La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquesta setmana a la comarca del Bages, visitant dos consistoris. Amb aquestes visites que ara inicia vol conèixer la nova composició dels ajuntaments, amb prioritat als que compten amb nou alcalde o nova alcaldessa.
 
Les visites que fa la delegada serveixen per donar a conèixer la feina i funció de la Generalitat al territori i per posar al servei dels municipis els serveis i tasques que s'ofereixen, alhora que recull les necessitats i preocupacions dels consistoris.
 
Els dos ajuntaments visitats fins al moment són Súria i Sallent. En tots dos municipis la delegada ha pres nota de les necessitats locals que li han fet saber els respectius flamants alcaldes: Albert Coberó i Oriol Ribalta.
 
A la reunió amb l'alcalde de Sallent també hi han assistit les regidores Sílvia Tardà i Neus Solà, i han tractat essencialment sobre la necessària actuació al pont que connecta amb Cabrianes i sobre la nova residència de gent gran, a més d'altres aspectes que té sobre la taula el consistori i que tenen relació amb la Generalitat. En acabar la reunió, la delegada ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament de Sallent.
 
Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya.
Arxivat a