L'Escola Oberta d'Estiu torna a Cardona amb el Campus de la Convivència i la Diversitat

Les inscripcions per realitzar les activitats, que són gratuïtes, s'obren aquesta setmana i es podran fer fins el 18 de juliol

Casal Cívic de Cardona
Casal Cívic de Cardona | AjCdn
Redacció
04 de juliol del 2019
Actualitzat a les 20:10h
En el marc de l'Escola Oberta d'Estiu del Projecte Comunitari Intercultural (Projecte ICI), que l'Ajuntament de Cardona duu a terme amb l'Obra Social "la Caixa", s'organitza el Campus de la Convivència i la Diversitat 2019, que es desenvoluparà entre el 22 de juliol i el 8 d'agost en diferents espais de la vila.

Durant el Campus es realitzaran diferents tallers i activitats educatives, artístiques, culturals i d'oci saludable, per a totes les edats, des d'infants fins a gent gran. El seu objectiu és fomentar la participació plural i diversa, del màxim de col·lectius i persones, i millorar la convivència de la ciutadania de Cardona. En el seu disseny hi han participat i col·laborat tècnics de l'administració, associacions, col·lectius diversos i ciutadania a títol individual.

El campus es durà a terme en diferents espais de Cardona, com ara a les escoles, als centres d'esport i salut, al Casal Cívic, a la Biblioteca Marc de Cardona, la plaça Sant Jaume, la plaça dels 100 Pisos, el Centre Cardona Medieval o el Camí Nou.

Les inscripcions s'han obert aquesta setmana i es podran fer fins el 18 de juliol. Per a formalitzar-les, cal recollir el fulletó informatiu —que es pot trobar a l'Ajuntament, a la Biblioteca Marc de Cardona, al CAP, a Càritas, al Casal Cívic, a les piscines municipals i a Serveis Socials— emplenar-lo amb les dades corresponents i entregar-lo a l'Ajuntament de Cardona, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També es pot dipositar, durant les 24 hores del dia, a la bústia de Cardona Integral que hi ha a l'entrada de l'Ajuntament.

Totes les activitats són gratuïtes. Les places, però, són limitades i depenen de la capacitat de cada taller o activitat en particular, per aquest motiu és molt important realitzar la inscripció dins els temps establerts.

Per a més informació cal trucar al 93.869.10.00, enviar un correu a participació@cardona.cat o bé dirigir-se a l'Ajuntament de Cardona de manera presencial de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural

El Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI), impulsat per l'Obra Social "la Caixa" a 37 territoris de l'Estat espanyol en col·laboració amb diferents administracions i entitats socials, és una iniciativa d'intervenció preventiva que fomenta les relacions interculturals i afavoreix la cohesió social i que pretén l'empoderament de la societat en pro de la convivència i el desenvolupament comunitari. A Cardona, el Projecte es porta a terme des de l'any 2014.
Arxivat a