El BAXI Manresa ja coneix cinc dels seus rivals de grup a la Champions League

Rivals com Strasbourg, Turk Telekom o Dinamo Sassari visitaran el Nou Congost en la fase regular

Quadre d'equips de la Champions League 2019/20
Quadre d'equips de la Champions League 2019/20 | FIBA
Redacció
04 de juliol del 2019
Actualitzat a les 19:16h
Aquest dijous al matí s'ha celebrat a Mies (Ginebra) el sorteig de les fases prèvies i els grups de la Basketball Champions League, la competició continental que disputarà el BAXI Manresa la propera campanya. Els del Bages han quedat en el mateix grup que Turk Telekom (Ankara), Unet Holon (Holon, Tel-Aviv), SIG Strasbourg, Dinamo Sassari (Sàsser, Sardenya), Filou Oostende (Bèlgica), i dos rivals més que sortiran de les eliminatòries prèvies.

El BAXI Manresa ja sap quins seran els destins i quins equips visitaran el Nou Congost en competició europea aquesta temporada. La Basketball Champions League ha sortejat els grups. En les properes setmanes es determinarà el calendari de partits, així com també es començaran a saber més detalls de les plantilles, que a hores d'ara tenen moltes incògnites. 

Hi ha dues places al Grup A, el del BAXI Manresa, que encara estan per determinar. La primera serà per Karhu Kauhajokié (Finlàndia), el Tsmoki de Minsk, o bé Polski Cukier Torun (de Polònia). La darrera plaça del grup l'ocuparà un d'aquests tres equips: Keravnos (Xipre), Balken Bears (Dinamarca) o Lietkabelis (Lituània).
Arxivat a