L'Ajuntament de Súria aprova el règim de retribucions dels seus regidors

En el govern hi haurà la dedicació exclusiva de l'alcalde i dues dedicacions parcials

Redacció
04 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:43h
L'alcalde de Súria Albert Coberó i Aymerich ha signat els decrets que estableixen el nomenament de tinents d'alcalde, la constitució de la Junta de Govern Local i la delegació de competències. En el ple municipal extraordinari celebrat dimarts 2 de juliol, el primer d'aquest nou mandat, es va donar compte d'aquests decrets.

La distribució de carteres és:

- Albert Coberó i Aymerich (alcalde): direcció de personal, relacions institucionals, protocol, relació amb les entitats, promoció i gestió de l'habitatge, comunicació i transport públic.
- Pere Requena i Orozco: Primer tinent d'alcalde, Medi Ambient i Promoció Econòmica.
- Olga Tena i Martín: Segona tinent d'alcalde, Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat.
- Miquel Soliva i Palà: Tercer tinent d'alcalde, Cultura i Via Pública.
- Miquel Àngel Montañá i Merino: Quart tinent d'alcalde, Urbanisme, Economia i Hisenda.
- Maria Alba Santamaria i Fíguls: Ensenyament, Turisme, Participació i Festes.
- Montserrat Albacete i Burgueño: Joventut i Esports.

L'alcalde i els quatre tinents d'alcalde integraran la Junta de Govern Local, òrgan col·legiat municipal de caràcter resolutori que es reunirà setmanalment, amb les competències previstes en la normativa vigent de règim local.

A nivell de retribucions, l'alcalde tindrà règim de dedicació exclusiva. Retribució de 42.172,62 € bruts/any; la regidora d'Ensenyament, Turisme, Participació i Festes i la regidora de Joventut i Esports tindran règim de dedicació parcial, amb una dedicació mínima de 20 hores setmanals. Retribució de 870 € bruts/mes, amb dotze pagues.

La resta de regidors tindran un règim d'indemnitzacions per assistència al ple, 80 €/sessió; per assistència a la Junta de Govern Local, 190 €/sessió; per assistència a les Comissions Informatives, 50 €/sessió, i per assistència a la Comissió Especial de Comptes, 110 €/any.

A més, els grups municipals tindran una assignació mensual de 50 € com a grup, i 50 € més per cada regidor del grup.

El dictamen sobre el règim de dedicacions, retribucions i indemnitzacions es va aprovar per 7 vots a favor (PSC i GIIS) i 6 vots en contra (ERC, aiS i Junts per Súria).
Arxivat a