Pancho Varona, mà dreta de Joaquín Sabina, actuarà divendres al Voilà

Repassarà amb "Historias de canciones" els 37 anys treballant amb el cantautor

Pancho Varona serà divendres al Voilà
Pancho Varona serà divendres al Voilà | Marta Piach
Redacció
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:59h
Pancho Varona actuarà el proper divendres a partir de les 10 de la nit al Voilà de Manresa. La mà dreta de Joaquín Sabina repassarà amb "Historias de canciones" els 37 anys treballant amb el cantautor amb qui ha composat més de 100 cançons.

Ha treballat amb artistes com Serrat, Luz Casal, Pasión Vega, Ana Belén, Miguel Ríos, Quique González, Christina Rosenvinge, Ana Torroja o Hombres G. entre altres, però la seva trajectòria musical ha estat sempre lligada a la figura de Joaquín Sabina, amb el que comparteix escenari i cançons des de fa 37 anys.

Ruta 52 és la gira que porta a Pancho Varona per 52 escenaris del territori espanyol i que divendres el portarà a Manresa. Amb l'espectacle "Historias de Canciones", Pancho Varona despulla les més de 100 cançons composades amb Joaquín Sabina durant la seva trajectòria musical.

Un concert íntim i proper en el que el públic es converteix en còmplice de cada cançó quan Varona n'explica els seus secrets. El concert l'obrirà el músic del Bages, Marc Badia, amb algunes cançons del seu grup Morlan River, del que n'és la veu principal.