Set patrulles de la policia i una ambulància per una baralla entre quinze joves al Barri Antic

Els instigadors de l'enfrontament van poder fugir malgrat la densa presència policial

Un vehicle dels ARRO i dos policials a Santa Llúcia buscant els instigadors de la baralla
Un vehicle dels ARRO i dos policials a Santa Llúcia buscant els instigadors de la baralla | Pere Fontanals
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:27h
Tres patrulles de Mossos d'Esquadra, tres de la Policia Local de Manresa i una furgoneta dels ARRO, a més a més d'una ambulància del SEM, per una baralla entre una quinzena de joves aquest dimarts a la plaça Sant Ignasi de la ciutat.

Els fets es van precipitar a 2/4 d'11 de la nit quan un grup d'una quinzena de joves va iniciar un enfrontament a la part inferior de la Baixada dels Drets i va seguir cap a la plaça Sant Ignasi. Vidres trencats, crits, insults i alguna que altra empenta que van desencadenar amb l'arribada de diverses patrulles policials pels dos sentits de la Via Sant Ignasi.

Aquest fet va alertar els cinc elements més beligerants de l'enfrontament que van fugir pel carrer de Santa Llúcia, i els dels Arcs de Santa Llúcia. La furgoneta dels ARRO dels Mossos d'Esquadra s'hi van dirigir, van tallar el carrer i els agents van començar la recerca trepitjant vidres trancats pels carrers del voltant i entrant, fins i tot, en algun immoble, però no els van trobar.

Paral·lelament, i davant la curiositat dels pocs vianants que quedaven al carrer a aquella hora, els agents de la Policia Local anaven identificant la desena de joves que havien quedat a la plaça Sant Ignasi. Un a un van comprovar els seus documents d'identitat i els van deixar circular.

Els vehicles policials van marxar i la calma va tornar al barri.