La santpedorenca Noah Vendrell, seleccionada per rebre entrenament d'astronauta a la NASA

És una dels vuit escollits de l’estat espanyol entre els 712 alumnes que es van presentar a la candidatura

En Miquel i la Noah, al costat del cònsol general dels Estats Units a Barcelona
En Miquel i la Noah, al costat del cònsol general dels Estats Units a Barcelona | Ajuntament de Ripoll
Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:21h
La santpedorenca Noah Vendrell, alumna de l'IES d'Auro, és una dels vuit estudiants de l’estat espanyol seleccionats per rebre entrenament espacial per part de la NASA, durant una setmana el pròxim mes d’agost als Estats Units.

Vendrell ha estat seleccionada entre les 712 candidatures que va rebre l’ambaixada dels Estats Units a Madrid, que amb motiu dels 50 anys de l’arribada de l’home a la Lluna, va convocar un concurs nacional per seleccionar a vuit joves d’entre 15 i 17 anys, que viuran aquesta experiència. El perfil que es buscava és el d’un bon estudiant en ciències, que despuntés en tecnologia, física i matemàtiques i amb bon domini de la llengua anglesa.

No Noah, i la resta dels set joves seleccionats, viuran una setmana, entre el 3 i 11 d’agost, a l’Advanced Space Academy, de Space Camp, a Huntsville (Alabama) amb totes les despeses pagades.

La setmana passada, el cònsol general dels Estats Units a Barcelona, Robert Riley, va rebre a Noah Vendrell, i Miquel Belda, l’altre candidat català de Ripoll, per felicitar-los i gestionar els tràmits del viatge. Els altres sis seleccionats són Maria Álvarez, d’Almeria, Amanda Coso de Madrid, Laurentiu-Ioan Dragan, de Pinto, Gerard Mendoza de Bétera, Laura Rojo de Burgos i Juan Carlos Saavedra de Fuerteventura.
Arxivat a