El Rotary Club de Manresa-Bages celebrarà divendres la 30a Festa de Canvi de Junta

Albert Blancafort agafarà el relleu de Maite Romero a la presidència de l'entitat durant els propers dotze mesos

Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 12:58h
La Festa de Canvi de Junta del Rotary Club de Manresa-Bages arribarà aquest divendres, 5 de juliol, a la 30a edició. En el decurs de l'acte, que se celebrarà al Monestir de Sant Benet de Bages, tindrà lloc el tradicional relleu en la presidència de l'entitat, així com la renovació de la junta. La vetllada inclourà les actuacions de Damià Olivella i de Set de Màgia.

Maite Romero, presidenta del Rotary Club de Manresa-Bages durant l'últim any, passarà el relleu a Albert Blancafort, que liderarà l'entitat durant els pròxims 12 mesos. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.

El Rotary Club Manresa-Bages forma part de Rotary International, organització implantada arreu del món que promou diferents campanyes humanitàries entre les quals destaca la de la lluita contra la poliomielitis. L'entitat té projectes i accions consolidades i amb un clar compromís amb el territori, com són el Premi Protagonistes del Demà: Doctor Carles Garriga i el Premi Simeó Selga. Enguany ha impulsat la Gala Doctor Simeó Selga, que ha agafat el testimoni al Concert de Reis.