Entra amb una escopeta de caça al restaurant la Sala de Sallent, dispara un tret i s'emporta la caixa

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor de l'atracament poc despés, un home d'Avinyó de 55 anys

30 de juny del 2019
Actualitzat el 01 de juliol a les 8:37h
Restaurant la Sala, a la recta de Sallent
Restaurant la Sala, a la recta de Sallent | GSV
Els últims clients que quedaven al restaurant la Sala de Sallent després de dinar aquest diumenge s'han endut un bon ensurt. A l'entorn de les 4 de la tarda, un home de mitjana edat ha entrat a l'establiment brandant una escopeta de caça de doble canó, ha disparat un tret que ha anat a parar a una columna i s'ha emportat la caixa del dia, uns 500 euros, segons la primera estimació dels propietaris.

Els Mossos d'Esquadra han activat una furgoneta dels ARRO, una unitat d'investigació i una dotació de trànsit, davant la falta d'efectius del cos. També s'han mobilitzat les policies locals de Sallent i Sant Fruitós de Bages.

El propietari de l'establiment ha reconegut l'atracador i ha facilitat a la policia dades físiques i de vestuari per a la seva identificació. La policia ha anat obtenint informació del cotxe fins que ha obtingut una identificació positiva.

Amb la informació s'ha dirigit al seu domicili a la urbanització Urbisol, al terme municipal d'Avinyó i ha detingut l'autor de l'assalt, un home de 55 anys, que ha estat detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació.