PENTEX i el BAXI Manresa renoven la seva relació per quarta temporada

L'acord per a la propera temporada tindrà algunes novetats

Redacció
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 23:27h
PENTEX i el Bàsquet Manresa renoven el seu compromís una temporada més. La marca de Solsona seguirà sent el proveïdor tècnic del BAXI Manresa. Per la temporada 2019-2020 hi haurà algunes novetats, com un nou teixit de la roba de joc, o la producció d'edicions especials de la samarreta de joc.

Aquesta serà la quarta temporada en què la marca de roba esportiva de Solsona PENTEX i el Bàsquet Manresa van de la mà. PENTEX produirà la roba per al primer equip i totes les categories inferiors del Bàsquet Manresa. La bona relació entre les empreses, gràcies a la col·laboració estreta en el disseny i la producció propera i eficaç de PENTEX són els motius de seguir plegats.

Per la propera temporada, hi haurà una millora en el teixit de la primera equipació de joc. Per altra banda, està planificat fer edicions especials de la primera samarreta de joc del BAXI Manresa durant la temporada. Durant les properes setmanes, es presentarà el disseny de la nova samarreta, que seguirà estant a disposició dels aficionats a un preu accessible. 
Arxivat a