Diversos municipis permeten l'accés gratuït a les piscines durant l'onada de calor

Castellbell, Cardona, Sant Vicenç, Súria, Sant Salvador de Guardiola i el Pont de Vilomara, al Bages, i Moià, Castellterçol, Santa Maria d'Oló i Monistrol de Calders, al Moianès, obren les seves instal·lacions

Piscina municipal de Castellbell i el Vilar
Piscina municipal de Castellbell i el Vilar | AjCbiV
Redacció
27 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:47h
Castellbell i el Vilar, Sant Salvador de Guardiola, Súria, el Pont de Vilomara, Cardona, Sant Vicenç de Castellet, Moià, Castellterçol, Santa Maria d'Oló i Monistrol de Calders permetran l'accés gratuït a les seves piscines fins divendres -Cardona i Monistrol-, dissabte -Castellbell i Santa Maria d'Oló-, diumenge -el Pont, Moià, Castellterçol i Sant Vicenç- i dilluns -Sant Salbvador de Guardiola i Súria- per combatre els efectes de l'onada de calor. En tots deu casos la mesura s'aplica a les persones empadronades als respectius municipis i respectant l'aforament de les instal·lacions.

En el cas de les piscines de Castellbell, l'accés és gratuït només per a menors de 14 anys i majors de 65 anys, i també per a les dones embarassades i per a persones amb malalties cròniques, entre les 12 del migdia i les 6 de la tarda. En el cas de Cardona -d'11 a 20h-, Sant Vicenç -de 12 a 18h-, Moià -de 13 a 19.30h-, i el Pont de Vilomara, Sant Salvador de Guardiola, Castellterçol, Súria, Santa Maria d'Oló i Monistrol de Calders -tot el dia-, l'accés és lliure sigui quina sigui l'edat.

L'Ajuntament de Castellbell, a més, ha habilitat el Casal d'Avis de les 12 del migdia a les 6 de la tarda per tal que la gent que ho necessiti pugui resguardar-se en un lloc fresc.