Comencen a retirar els trens accidentats de l'estació de la Renfe de Sant Vicenç

Els combois malmesos havien quedat estacionats de manera provisional a conseqüència dels accidents ferroviaris de Vacarisses i Castellgalí

Un dels combois en el remolc que l'ha de portar fins al seu destí
Un dels combois en el remolc que l'ha de portar fins al seu destí | Sendo Vall
Redacció
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:26h
Aquest dimarts al matí han començat les tasques de retirada dels combois accidentats que havien quedat estacionats de manera provisional a l'estació de Renfe de Sant Vicenç de Castellet. Les restes dels trens corresponen als combois sinistrats ens els dos darrers accidents ferroviaris que van tenir lloc a la R4 de Rodalies, a Vacarisses i Castellgalí respectivament. El primer sinistre va ocórrer a Vacarisses el 20 de novembre de l'any passat, mentre que el segon accident es va produir el 9 de febrer en un xoc frontal a Castellgalí.
 

Una grua inicia la maniobra per carregar un dels vagons accidentats Foto: AjSVC


Setmanes de feina

L'actuació dels operaris per deixar lliure la via i retirar els combois accidentats requereix la utilització d'una grua de grans dimensions que afecta la mobilitat del carrer Soler i Puigdollers. Es preveu que l'actuació duri unes setmanes sense afectar la circulació habitual dels trens al seu pas pel municipi. Des de l'Ajuntament s'havia demanat des del primer moment la retirada dels combois sinistrats.

Els combois accidentats seran traslladats per carretera fins a Lleó on Renfe té el taller central de mecànica.