Caminades matinals cada dimecres, la proposta de l'ACR de Fals per aquest estiu

A partir del 3 de juliol s'oferiran recorreguts aptes per a tots els públics que donaran a conèixer l'entorn natural del municipi

NacióManresa
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:08h
Les Caminades d'Estiu de Fals començaran el dimecres 3 de juliol
Les Caminades d'Estiu de Fals començaran el dimecres 3 de juliol | AjSTP
Qui ho diu, que a l'estiu no es pot fer esport a l'aire lliure? Si bé és evident que no és aconsellable fer-ne quan el sol pica més (sobretot a la franja del migdia i primeres hores de la tarda), hi ha moments en què lluny de ser un suplici, resulta agradable i enriquidor. És per això que des de l'Associació Cultural Recreativa (ACR) de Fals i l'Ajuntament de Fonollosa s'han impulsat les anomenades Caminades d'Estiu, amb la voluntat d'oferir un espai de gaudi i salut a la ciutadania amb l'esport com a protagonista.

Aquestes caminades, que es duran a terme per l'entorn natural del municipi i seran aptes per a tots els públics, tindran lloc cada dimecres de juliol i agost. L'hora i el punt de sortida sempre seran els mateixos: a les vuit del matí des de la plaça de l'Església. Entre d'altres, les rutes que es proposen arribaran fins a la Font dels Pins; Monistrolet; Camps; El Collet; Sant Amanç, o Cal Tatjé.

Com ja és habitual, aquest cicle de caminades clourà amb un dinar popular que enguany tindrà lloc el dissabte 7 de setembre al Casal.