La Joviat acollirà dissabte la segona edició del 3x3 de bàsquet femení

La jornada començarà a les nou del matí i comptarà amb partits de categories diverses

La segona edició del 3x3 de bàsquet femení de la Joviat se celebrarà aquest dissabte
La segona edició del 3x3 de bàsquet femení de la Joviat se celebrarà aquest dissabte | Montserrat Xixons
NacióManresa
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:56h
Aquest dissabte, 29 de juny, el pati de l'escola Joviat serà l'escenari de la segona edició del 3x3 de bàsquet femení, un torneig impulsat l'any passat per una colla de pares i mares del centre amb la voluntat de fomentar el bàsquet femení, en el qual els partits es duen a terme en una pista reduïda i compten amb tres jugadores per equip.

A hores d'ara l'esdeveniment compta amb més de setanta equips inscrits de diferents categories: màster; sènior; júnior; cadet; infantil; pre-infantil; mini, i pre-mini. Si bé el torneig és exclusivament femení, en les categories mini i pre-mini també hi podran participar nens. 

La segona edició del 3x3 femení de la Joviat arrencarà a les nou del matí, i els horaris dels partits aniran segons la categoria a què es pertanyi. En aquest sentit, qui inaugurarà la jornada seran els de pre-mini, i qui la tancarà, les màster. 

A banda de la competició, durant tota la jornada s'oferiran activitats de gaudi diverses així com també revisions mèdiques i sessions de fisioteràpia a preus reduïts. 

Inscripcions i preus

Per a participar en el 3x3 cal formar un equip de tres jugadores de la mateixa categoria (no s'accepten inscripcions individuals). El preu d'alta de cada equip és de 40 euros, que s'han d'ingressar al número de compte ES52 0182 8618 9202 0029 9034 indicant, com a concepte, el nom de l'equip. Un cop feta la transferència, s'ha d'enviar el comprovant bancari al correu electrònic [email protected]. Així mateix, és imprescindible inscriure l'equip a través d'aquest enllaç