Cap de setmana de podis per a la jove nedadora manresana Queralt Velasco

Va aconseguir dues segones posicions: una en la III Travessia Arenal Burriana i l'altra en la III Doble Milla de Cambrils

Queralt Velasco, creuant la meta de la III Travessia Arenal
Queralt Velasco, creuant la meta de la III Travessia Arenal | Arxiu personal
NacióManresa
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:54h
Amb molt bona nota. Així és com ha acomiadat Queralt Velasco un intens cap de setmana de competicions. Amb només 16 anys, la nedadora manresana va aconseguir, dissabte, pujar el segon esglaó del podi en la III Travessia Arenal, una prova esportiva organitzada pel CN VilaSwim i la Reial Federació Espanyola de Natació en la qual hi van prendre part 299 nedadors (190 homes i 109 dones). La competició, que forma part de la V Copa d'Espanya d'Aigües Obertes, va consistir en nedar una distància de 3.000 metres. Velasco, que actualment forma part del club CN Cervera, va aturar el cronòmetre en uns fantàstics 37:35.52, un temps que només va ser superat per la seva companya d'equip Ainhoa Benavente, que va acabar la prova amb 37:01.72.

Els èxits de la manresana, però, no van acabar aquí. I és que després de la victòria de dissabte, diumenge tenia un altre repte per assolir: millorar el resultat de la III Doble Milla de Cambrils respecte al que va obtenir l'any passat. Ho va aconseguir. Si bé en l'edició anterior d'aquest certamen va acabar els 4.000 metres amb un temps de 50:08.09, enguany va aturar el cronòmetre a 48:02.11. Aquest triomf personal la va fer acabar segona en categoria femenina i onzena entre homes i dones (hi van participar un total de 87 nedadors). El III Doble Milla de Cambrils és una prova puntuable per al Circuit Català de Travessies d'Estiu de la Federació Catalana de Natació.