Se suspenen les activitats culturals al convent de les Caputxines per la mort de Ramon Payàs

L'exposició "Artistes i paisatges manresans" estarà tancada fins divendres, i el concert del Conservatori de Manresa s'ajorna

Ramon Payàs, primer per l'esquerra, el dia de presentació de l'exposició al convent de les Caputxines
Ramon Payàs, primer per l'esquerra, el dia de presentació de l'exposició al convent de les Caputxines | AFT
Redacció
24 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:54h
La comissió organitzadora de l'exposició Artistes i paisatges manresans i les germanes Caputxines de Manresa han convingut tancar uns dies la mostra  i suspendre l'activitat cultural al convent, amb motiu de dol per la sobtada defunció de Ramon Payàs Capell.

La matinada del passat diumenge va morir Ramon Payàs, un dels responsables de la Plataforma 379 en suport a les germanes Caputxines i el principal responsable de la dinamització de l'activitat al convent manresà els darrers temps. Un dels darrers actes que va contribuir a impulsar fou la reeixida exposició de pintors manresans organitzada per l'Institut Cal Gravat a les instal·lacions del convent del carrer Talamanca, on el proper dijous també estava prevista l'actuació del Cor de Cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa (CMMM), coordinada pel mateix Payàs. Ambdues activitats seran suspeses els proper dies en senyal de dol per qui ha estat una de les seves ànimes principals. 

L'exposició Artistes i paisatges manresans exhibeix l'obra d'una trentena de pintors vinculats amb la ciutat, tots ells difunts, i ha estat molt concorreguda d'ençà de la seva inauguració, el passat 14 de juny. Aquest dilluns ha tancat les portes a les visites fins al proper divendres 28 de juny. Així mateix, el concert coral del CMMM previst per al proper dijous s'aplaça sine die.