El manresà Manel Deli s'imposa en M45 a la Mignight Sun Marathon de Noruega

Per la seva part, la corredora santjoanenca Sara Novas es va imposar dissabte en la 6a Santjaumenka de Premià de Dalt

Manel Deli a Noruega
Manel Deli a Noruega | CAM
24 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:40h
El corredor manresà de l'Avinent Manresa Manel Deli va aconseguir la 6a posició general en la Mignight Sun Marathon que es va disputar dissabte al vespre a Tromso (Noruega), a més d'atorgar-li el triomf en la categoria M45 amb un temps de 2h40'02".

Els 1.303 corredors que van acabar la prova van haver d'afrontar una molt adversa climatologia, amb pluja constant que els va acompanyar en tot el recorregut, fet que va motivar que la sensació tèrmica fos molt baixa. L'atleta noruec Ebrahim Abdulaziz es va imposar amb 2h20'31".

Per altra banda, la corredora santjoanenca Sara Novas es va imposar dissabte en la 6a Santjaumenka que es va disputar a Premià de Dalt. Sobre un recorregut de 5 quilòmetres, Novas va ser la primera atleta en creuar la línia d'arribada amb un temps de 21'29", avantatjant en 6 segons a Melina Araque que va registrar 21'35". Va completar el podi Mirla Salinas amb 22'40".