El Burgos oficialitza l'arribada de Joan Peñarroya i Pedro Martínez diu que no segueix al Gran Canària

Es manté viva l'opció que el barceloní visqui una tercera etapa al Congost, tot i que també se l'ha relacionat amb el Barça

Peñarroya i Martínez parlen en una visita manresana a les Canàries
Peñarroya i Martínez parlen en una visita manresana a les Canàries | M. Henriquez
22 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:06h
El Burgos ha fet oficial aquesta tarda que Joan Peñarroya serà el seu nou entrenador. El que va començar sent un rumor que cada cop prenia més força s‘ha confirmat finalment. El ja exentrenador del BAXI Manresa ha declarat que "per a mi és un repte apassionant arribar a un club que porta uns quants anys fent les coses molt bé, amb una gran i fantàstica massa social, amb ambició per millorar cada temporada i amb un dels projectes més il·lusionants de l'ACB. Espero ajudar a continuar amb aquesta evolució". El Burgos serà el tercer equip ACB que entreni Peñarroya després de l'Andorra i el BAXI Manresa.

Per altra banda, Pedro Martínez ha comunicat que no seguirà a Gran Canaria. D'aquesta forma, es manté viva l'opció que el barceloní visqui una tercera etapa al Congost, tot i que també se l'ha relacionat amb el Barça. Un alternativa per al BAXI Manresa podria ser Salva Maldonado. 
Arxivat a