Un jugador del La Balconada – Ampans, a la selecció catalana de futbol per als Special Olympics

Pablo Sánchez està convocat per participar al torneig de seleccions europees que se celebrarà a Arlés (França) del 21 al 23 de juny

Pablo Sánchez, jugador del Club de Futbol La Balconada-Ampans
Pablo Sánchez, jugador del Club de Futbol La Balconada-Ampans | Ampans
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:16h
Pablo Sánchez és jugador del Club de Futbol La Balconada-Ampans des dels disset anys, i ara, acabats de fer els 21, ha estat seleccionat per formar part de l'equip de futbol català que competirà en els Special Olympics.

Els darrers mesos, un seleccionador català ha assistit com a observador a diferents actes de l'equip de la UE Balconada-Ampans. Després de fer un seguiment de l'equip i de la seva evolució, el Pablo ha estat el membre escollit per la seva qualitat de joc i la seva tècnica, però també pel seu compromís i pels valors que aporta a aquest equip, que sempre ha tingut l'objectiu de fomentar l'esport com a eina d'inclusió social. L'entrenador de La Balconada-Ampans reconeix en el Pablo una gran versatilitat jugant en diferents posicions del camp, a més de tenir un caràcter extravertit i solidari amb tots els seus companys que el converteixen en un exemple del que haurien de ser els valors en l'esport.

Arribar als Special Olympics és una de les màximes fites en les categories esportives per a persones amb discapacitat. En el cas del Pablo, la seva trajectòria a nivell internacional podria acabar amb la participació en la Selecció Nacional, el màxim nivell de competició. El seu primer compromís internacional serà el torneig de seleccions europees que se celebrarà a Arlés (França) del 21 al 23 de juny. 
Arxivat a