L'alcalde de Talamanca substituirà Valentí Junyent com a representant de JxCat a la Diputació

L'assemblea de la formació a les dues comarques va triar Josep Tarín el passat dimarts

Josep Tarín serà diputat provincial per Junts per Catalunya
Josep Tarín serà diputat provincial per Junts per Catalunya | AjTlm
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:37h
Un cop transcorregudes les eleccions municipals del passat 26 de maig i amb els resultats definitius, la Junta Electoral de Zona va emetre una acta el passat dilluns, comunicant a Junts per Catalunya que li corresponia l'elecció d'un diputat provincial pel partit judicial de Manresa.

Cal recordar que el partit judicial de Manresa engloba tots els municipis del Bages (excepte Cardona) i també sis municipis del Moianès (Moià, Calders, l'Estany, Granera, Monistrol de Calders i Santa Maria d'Oló). 

Aquest dimarts es va celebrar una assemblea d'electes locals per escollir la candidatura a optar a la plaça de Diputat Provincial. El candidat escollit és en Josep Tarín, alcalde de Talamanca. Fins ara, la plaça de diputat provincial l'ocupava l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, sent diputat delegat d'Espais Naturals i Medi Ambient. 

L'assemblea va ser conduïda per la Presidenta Comarcal del Partit Demòcrata al Bages, Ivet Castaño, qui va agrair també la dedicació de Junyent en la tasca de diputat, recordant la seva ajuda i col·laboració des de la diputació amb tots els municipis. Seguidament, es va procedir a la votació, el resultat del qual va ser l'aprovació de la candidatura per unanimitat per part dels càrrecs electes presents.

Tarín va tenir unes paraules d'agraïment a totes les persones que li havien fet confiança, posant de manifest el compromís i la implicació amb la que afronta aquest nou repte. Assegura que pren el relleu amb il·lusió i ganes de treballar pel territori, seguint els passos dels darrers diputats provincials que l'han precedit a la comarca.