Aigües de Manresa inicia una campanya sostenible i solidària amb la Fundació Althaia

Presentació de l'acord entre Aigües de Manresa i Fundació Althaia
Presentació de l'acord entre Aigües de Manresa i Fundació Althaia | Aigües de Manresa
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:39h
Aigües de Manresa inicia una campanya per incentivar que els seus abonats es donin d'alta gratuïtament a la factura electrònica, una mesura que agilitza la gestió i elimina tots els costos mediambientals. 

Per cada abonat que opti per aquesta opció, Aigües de Manresa destinarà 1 euro al projecte de mecenatge de la Fundació Althaia. Aquesta iniciativa, que estarà activa fins a finals d'any, permetrà fer una gestió més sostenible alhora que contribuirà a millorar l'atenció a infants i joves a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Com donar-se d'alta a la oficina virtual i passar a rebre la factura de forma electrònica?

Per donar-se d'alta només cal entrar al web d'Aigües de Manresa i dirigir-se a l'Oficina Virtual. Amb una factura i el contracte al davant, només caldrà omplir les dades per quedar registrat.

Si el contracte és antic o no hi surt el número que us demanen, o no el trobeu, podeu contactar a [email protected] perquè us ajudin.

El projecte de mecenatge infantojuvenil al que contribuirà l'euro solidari

Recentment, la Fundació Althaia ha iniciat una nova campanya de participació i mecenatge per millorar les àrees d'atenció a infants i joves i, alhora, enfortir els vincles entre la institució i la ciutadania i treballar la promoció per a la salut. La renovació d'aquests espais és una necessitat ja que els canvis tecnològics i els avenços científics comporten nous mètodes de treball i evidencien que les àrees actuals no responen als nous models d'atenció assistencial.

El projecte preveu la remodelació de la Unitat d'Hospitalització de Pediatria, que inclou l'escola i l'hospital de dia, i humanitzar els espais per tal que el pas dels infants per l'hospital sigui una experiència de coneixement i creixement. També la reestructuració de la Unitat de Neonatologia, la humanització de les consultes externes i urgències de Pediatria, crear el servei de ressonància magnètica pediàtrica, així com la nova Unitat d'Hospitalització de Salut Mental Infantojuvenil.