​La Plataforma de Pensionistes de Manresa celebrarà dimarts la darrera trobada del curs

Com ja és habitual, la trobada tindrà lloc a les onze del matí a la plaça Major, i acabarà amb un esmorzar de coca i mistela per a tots els assistents

​La Plataforma de Pensionistes de Manresa celebrarà dimarts la darrera trobada del curs
​La Plataforma de Pensionistes de Manresa celebrarà dimarts la darrera trobada del curs | Pere Fontanals
NacióManresa
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:05h
La Plataforma en defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran de Manresa durà a terme la seva darrera trobada del curs el proper dimarts, 25 de juny. El col·lectiu, que s'ha anat trobant pràcticament cada dilluns des del mes d'octubre, ha decidit acomiadar el calendari reivindicatiu fins al setembre. Així mateix, i tenint en compte que dilluns serà festa -Sant Joan- han acordat posposar la concentració a l'endemà, dimarts 25.

La trobada, que començarà a les onze del matí i tindrà lloc a la plaça Major, servirà per presentar una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Manresa que demanarà "reunir-nos urgentment amb l'alcalde per a lliurar-li el document amb les qüestions reivindicatives més immediates que com a plataforma plantegem al nou consistori", expressen des del col·lectiu.

Un cop efectuat aquest tràmit, la concentració acabarà amb una post-revetlla de Sant Joan amb coca, mistela i cava per a tots els assistents, i una traca final.