Joan Peñarroya deixa el BAXI Manresa i fitxarà pel San Pablo Burgos

El fins ara entrenador manresà farà efectiva la seva clàusula de sortida i se'n va després d'haver realitzar una temporada històrica

Joan Peñarroya amb aficionats del Nou Congost després del darrer partit del play off contra el Real Madrid
Joan Peñarroya amb aficionats del Nou Congost després del darrer partit del play off contra el Real Madrid | J. Alberch
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:15h
Els rumors dels darrers dies es confirmen i l'entrenador del BAXI Manresa, Joan Peñarroya, deixa el club i fitxarà pel San Pablo Burgos. Peñarroya ha fet efectiva la seva clàusula de sortida i l'equip castellà haurà de passar per caixa ja que a l'entrenador li quedava encara una temporada de contracte. Peñarroya va arribar com a entrenador al BAXI Manresa el passat estiu, i ha completat una temporada històrica amb el club del Bages.

Ni el club de Burgos ni l'entrenador encara no han confirmat oficialment el seu fitxatge, però les notícies que han apuntat en aquest sentit en els darrers dies fan pensar que l'anunci pot ser qüestió d'hores.

El BAXI Manresa haurà de buscar nou entrenador pel seu retorn a Europa la propera temporada. Algunes informacions apunten que el club manresà valora la incorporació de Pedro Martínez o de Salva Maldonado per a la propera temporada.
Arxivat a